Probeer deze produkten eens uit de supermarkt:

Cocus Sojamelk: Heerlijk voorbij de havermout (zonder op te warmen)

Green Wheet: Een tarwegraan dat wordt geoogst op het moment dat deze nog jong en groen is. Daarom heeft Freekeh een hoge voedingswaarde vergeleken met reguliere tarwegranen. Na de oogst worden de granen licht geroosterd, wat een nootachtige en iets rokerige smaak geeft. Het is nog te eten ook:)Quinoa:Een produkt uit Bolivia dat een nootachtige smaak heeft en geen gluten bevat.Het bevat heel veel goede verschillende soorten aminozuren (eiwitten) en is een verantwoord produkt bij het afvallen.

Amandelmelk: Goed alternatief voor koemelk. Lekker bij havermout of het bakken van boekweit pannenkoeken.

Boekweitmeel: Hiermee kan je verantwoorde pannenkoeken maken (binnen 5 minuten klaar) of andere recepten. Boekweit is zeer gezond en bevat veel eiwitten, vitaminen en geen gluten.Het eten van veel gluten maakt toch dik uit eigen ervaring. Ik zeg niet dat je het helemaal moet vermijden, maar bij het afvallen kan je er toch beter minder van eten dan normaal. Daarnaast vult boekweit erg goed en bevat het complexe koolhydraten waardoor je niet snel honger hebt.

Kikkererwten: Deze zijn goed te verwerken in een salade maar ook gewoon lekker als los tussendoortje.Het voordeel is dat je een blikje makkelijk mee kan nemen voor onderweg en het niet snel bederft. Kikkererwten bevat zeer veel eiwitten, kalium, fosfor, ijzer, voedingsvezels en vitamine B. En is juist laag in vetten en koolhydraten.

site

Comments are closed

Corona Challenge! 😷

8 WEKEN PERSONAL TRAINING, 2 TRAININGEN PER WEEK, TIJDELIJK VOOR 800 EURO!

MELD JE AAN VÓÓR 1 DECEMBER

×

Hallo!

Klip op 1 van onze onderstaande trainers om een WhatsApp gesprek te beginnen, of stuur een email naar info@peaktimepersonaltraining.nl

× Hoe kan ik je helpen?