Peaktime personal trainer Utrecht logo
Bekijk onze te gekke nieuwe privé locatie!

Boksfit

Energie & Power

Engelstalige trainers

We also have English speaking trainers available!

Doe mee aan het boksfit programma van PeakTime Personal Training!

Als je op zoek bent naar een leuke en intensieve workout waarbij je zowel je conditie als je kracht en coördinatie kunt verbeteren, dan is deze smal group training perfect voor jou. Tijdens de training zul je verschillende boksoefeningen doen op de bokszak en pads, en deze combineren met andere oefeningen op een goede beat.

Het mooie van ons boksfit programma is dat je geen ervaring nodig hebt om mee te doen. Of je nu een beginner bent of al gevorderd, onze training is geschikt voor iedereen. Door samen te werken met andere deelnemers en onze ervaren trainers, zul je merken dat je je snel op je gemak voelt en progressie maakt.

PeakTime Personal Training Rumble in de bajes

Binnen en buiten trainen op de gaafste locatie van Utrecht. Met gratis parkeren voor de deur!

Kickboks training bij PeakTime

Krijg meer energie & power

Onze trainingen zijn niet alleen leuk, maar ook zeer effectief. Door de afwisseling van boksoefeningen en andere oefeningen, zul je merken dat je al snel meer energie en power krijgt. En als je onze 12 weken durende training hebt afgerond (die bestaat uit 2 trainingen per week), kun je ervoor kiezen om je lidmaatschap per maand te verlengen.

Onze locatie, in de oud-gevangenis Wolvenplein in Utrecht, zorgt voor een unieke trainingservaring. Boek nu je PeakTime proeftraining en ervaar zelf hoe leuk en effectief ons boksfit programma is. Wij garanderen dat je er geen spijt van zult krijgen!

Peaktime personal trainer Utrecht logo

Gratis proefles of kennismakingsgesprek aanvragen

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan het onderstaande formulier in. Als je een gratis proefles of kennismakingsgesprek wil aanvragen dan kan je dat ook aangeven.
    Chat openen
    Kan ik je ergens mee helpen?
    Hi, kan ik je ergens mee helpen?

    Groet Bart
    Team PeakTime