Small Group-Bootcamp Utrecht  

Is het voor jou de hoogste tijd om weer in vorm te komen na deze lange thuisquarantaine? Dan is PeakTime Smallgroup Bootcamp Utrecht perfect voor jou.

Bootcamp Utrecht

Small-group Bootcamp Utrecht

Veel persoonlijke aandacht, gevarieerde lessen in de buitenlucht, en helemaal corona-proof. Je traint in een groep van maximaal vijf personen, begeleid door een gekwalificeerde personal trainer. Door de kleine groepsgrootte is er veel ruimte voor het aanleren van de juiste houding en techniek. Zo haal je maximaal rendement uit je inspanningen en voorkom je blessures.

Tijdens de training pakken we je hele lichaam aan, en daarnaast besteden we aandacht aan voeding en (indien nodig) afvallen. We horen vaak dat onze sporters zich na enkele trainingen al fitter voelen en meer energie hebben!

Metingen, krachttesten en korte evaluaties/coaching ondersteunen de trainingen. Zo kan je veel leren op het gebied van voeding, gedrag en herstel. 

Programma Small-Group Bootcamp Utrecht

In dit programma van 12 weken werk jij samen met je groep minimaal 2x per week aan je doel om fitter te worden en af te vallen (indien nodig). Door het groepsgevoel zul je worden uitgedaagd en stimuleer je elkaar om door te zetten en je doelen te behalen. Bovendien is het gezellig!

De eerste training zal bestaan uit een reeks testen op het gebied van kracht, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. Daarnaast zal er een challenge zijn die aan het eind van het programma herhaald zal worden. Dit is je kans om te bewijzen dat je vooruit bent gegaan op fysiek vlak!

Tijdens de small group bootcamp trainingen beginnen we met het aanleren van de fundamentals (basistechnieken). De oefeningen worden gedurende het programma geleidelijk verzwaard, rekening houdend met ieders niveau. 

Bootcamp

Zo train je je lichaam op het gebied van kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid maar ook flexibiliteit!

Elke 4 weken plan je als groep samen met je trainer een evaluatiemoment. Tijdens deze korte sessies komen tips over o.a. voeding en een gezonde leefstijl aan bod.

Het is daarnaast mogelijk een 1-op-1-gesprek/training te boeken met je trainer (vraag naar de voorwaarden).

Small-Group Bootcamp Samengevat:

  • PeakTime Smallgroup-Bootcamp Utrecht vanaf donderdag 14 mei 2020
  • Lokatie: Wilhelminapark Utrecht
  • Tijdstippen: maandag t/m donderdag 19.00 uur & 20.00 uur en zaterdag 11.00 uur 
  • 12 weken, 2x per week trainen (60 min) 
  • Maximaal 5 personen per groep, gediplomeerde personal trainers
  • Gratis gebruik van voedings- en trainingsapp
  • Advies over voeding, afvallen en gezonde leefstijl
  • Focus: verbeteren van je conditie, meer kracht en meer energie

Prijs: €199,- p.p. per 4 weken (betaling per 4 weken)

Kan je pas later instromen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

 

Corona Challenge! 😷

8 WEKEN PERSONAL TRAINING, 2 TRAININGEN PER WEEK, TIJDELIJK VOOR 800 EURO!

MELD JE AAN VÓÓR 1 DECEMBER

×

Hallo!

Klip op 1 van onze onderstaande trainers om een WhatsApp gesprek te beginnen, of stuur een email naar info@peaktimepersonaltraining.nl

× Hoe kan ik je helpen?