Peaktime personal trainer Utrecht logo
- Since 2009 -

Over PeakTime

De go-to Personal Trainers van Utrecht

Live your peak time training Utrecht
Bart van Roosmalen Trainer PeakTime Utrecht

In 2009 door Bart van Roosmalen opgericht

Oud-topsporter Bart van Roosmalen biedt atletische trainingen aan, gericht op kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie, balans en lenigheid. Uiteraard hebben wij voor iedereen een programma op maat ongeacht het niveau.

Sinds onze oprichting in 2009 hebben wij al vele klanten geholpen hun doelen te behalen. De resultaten die wij samen met onze klanten behalen, laten wij dan ook graag voor ons spreken.

Inmiddels bestaan wij uit een team van zes personal trainers in Utrecht, waarbij iedere trainer zijn eigen specialiteit en specifieke achtergrond heeft. Hierdoor kunnen wij aan bijna alle wensen voldoen en is er flexibiliteit qua trainingen en trainingstijden. Je krijgt één hoofdcoach die jouw vertrouwenspersoon is en het merendeel van de trainingen zal begeleiden.

Benieuwd naar de rest van het team?

Nu ken je de eigenaar Bart, maar de rest van het team is minstens net zo’n groot onderdeel van PeakTime. We stellen onze toppers graag aan je voor op onze Team pagina.

Personal training bij PeakTime Utrecht
Video afspelen over Live your peak time training Utrecht

Onze introductievideo al gezien?

Heb je onze introductievideo al bekeken? Zo niet, doe dat dan vooral. Zo leer je ons alvast wat beter kennen en krijg je een sfeerimpressie van wat je kan verwachten.

Boek nu jouw gratis proefles

Peaktime personal trainer Utrecht logo wit

Gratis proefles aanvragen

Vul de onderstaande gegevens in om jouw gratis proefles aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!