Ervaringen

Reviews

Dit zeggen anderen over trainen met Peaktime

Voor bepaalde films (komt een vrouw bij de dokter, Loft en Knielen op een bed Violen) en foto shoots moest ik op korte termijn er goed en afgetraind uitzien.
Met Bart wist ik deze doelstellingen iedere keer op zeer korte termijn te behalen wat het voor mij als acteur fijn maakt om mee samen te werken.
Bart is betrouwbaar en fijn om mee te werken en geeft je energie als je deze nodig hebt.

-Barry Atsma (Acteur)

.

.

 

 

 

 

 

 

 

“Voor iedereen die twijfelt of het spannend vind om deze stap te zetten wil ik zeggen: doe het gewoon! De jongens bij Peak time zijn leuk, aardig,  gezellig , professioneel en betrouwbaar! Ik train 2 keer in de week met Bert- Jan en ik kijk er nog steeds naar uit weer met hem te mogen trainen.” ( 26 kg afgevallen in 7 maanden)

– Kyra Tsilogiannis

.

.

“Bart is een zeer prettige personal trainer! Na lang te hebben getwijfeld of deze investering mezelf waard vond, heb ik toch besloten 3x per week intensief te gaan trainen. Het is het meer dan waard! We geven massaal geld uit aan vakanties, eten en ons huis. Maar investeren in onszelf doen we vaak te weinig. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, Bart pusht me net over mijn grens te gaan waardoor ik echt van sporten ben gaan houden en een blijvend resultaat heb behaald. Ik zou iedereen aanraden deze investering jezelf cadeau te doen!”

– Juliette Schraauwers

.

.

“Starten met trainen bij Bart is het beste besluit geweest in jaren. De 50 jaar gepasseerd, druk met het werk, de klad in t sporten, in de avond niet meer van de bank komen en echt te zwaar. Ik ben gestart met 3x in de week trainen. Pittige trainingen, maar precies op t randje. Na 3 weken voelde ik mijn lijf sterker worden en kreeg ik in de avond al weer meer energie. Het afvallen ging in 1e instantie trager dan verwacht door spieropbouw en fout blijven eten. Ondanks dat veranderde mijn figuur wel (beter!). Door consequent anders te eten gingen de kilos er ook af. Voor mij was Bart de perfecte trainer, weet precies de grens te vinden tussen wat moet en wat je aankunt, heeft alternatieven als t niet lukt en en nog gezellig ook. Ik zeg DOEN, voor iedereen die twijfelt.”

– Irma Koerts

 

“Na mijn 30e was was mijn conditie steeds verder afgenomen en mijn gewicht juist weer toegenomen. Door mijn stressvolle baan ging ik steeds meer eten en minder sporten. Uiteindelijk moest hier verandering in komen. 6 jaar geleden besloten om Peaktime in te schakelen.


Door het sporten met Peaktime ben ik weer in vorm gekomen en blijf ik top op gewicht. Ook als ik even minder zin heb in sporten, blijft Bart mij motiveren en hameren op het behoud van mijn conditie. 6 jaar later trainen wij nog steeds iedere week!”

– Michael van Beers
 
 

“Ik train inmiddels alweer 2 jaar bij Sjoerd en ben erg tevreden. Na een knie operatie en een lang revalidatie traject was ik niet tevreden met mijn fysieke belasting en conditie. Ik ben bij Sjoerd gaan trainen en door de persoonlijke en professionele aanpak ben ik in 20 jaar nog nooit zo sterk en fit geweest. En ook heel belangrijk; ik ben sporten leuk gaan vinden!”

– Marleen de Bruyn
 
 

“Inmiddels train ik nu ongeveer 1 jaar naar volle tevredenheid bij Bart. Bart is zeer kundig en weet je erg goed te motiveren tijdens zijn trainingen. Dankzij zijn hulp ben ik enorm afgevallen en is mijn conditie erg verbeterd. Ook buiten de trainingen om staat Bart altijd klaar om je te helpen als je bijvoorbeeld vragen hebt over voeding of andere zaken. Bart is iemand bij wie je meteen je op je gemak voelt en die je op een positieve manier stimuleert.”

– Guido Sprenger

Anderhalf jaar train ik nu al met Bart. Het zou een half jaar traject worden maar het bevalt zo goed dat mijn buurman en ik blijven gaan om alles bij te houden. In een half jaar tijd verloor ik 16 kilo en werd weer ouderwets fit. Bart is super kundig, weet veel verschillende oefeningen en helpt je blessurevrij en met humor echt in shape te komen.

– Lodewijk Wever
 
 

“I had a short stopover in Utrecht. Managed to be squeeze in time to be trained by Bart & Dylan. They are very committed and dedicated. They know how to improve and push myself yet still make the training enjoyable! Will definitely engage them again when I go back to Utrecht ;).”

– Fenny Meynard
 
 

Bart weet fantastisch te motiveren. Disicpline klonk altijd als iets lastigs, maar inmiddels omarm ik het woord. Super fijne begeleiding & iemand die krachten in je naar boven tovert zonder dat je zelf wist dat je ze bezat.

– Sven Braam