Ons team

Over PeakTime

PeakTime: in 2009 door Bart van Roosmalen opgericht

Oud-topsporter Bart van Roosmalen biedt atletische trainingen aan, gericht op kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, coördinatie, balans en lenigheid. Uiteraard hebben wij voor iedereen een programma op maat ongeacht uw niveau. 
Sinds onze oprichting in 2009 hebben wij al vele klanten geholpen hun doelen te behalen. De resultaten die wij samen met onze klanten behalen laten wij dan ook graag voor ons spreken. Inmiddels bestaan wij uit een team van zes trainers, waarbij ieder zijn eigen specialiteit en specifieke achtergrond heeft. Hierdoor kunnen wij aan ieders wensen voldoen en is er flexibiliteit qua trainingen en trainingstijden. U krijgt één hoofdcoach die uw vertrouwenspersoon is en u het merendeel van de trainingen zal begeleiden.


Onze trainers helpen u graag naar een energiek en gezond lichaam en bieden u een totaalpakket aan waarbij wij u begeleiden op het gebied van voeding en training. We stellen een op maat gemaakt programma voor u samen, zodat uw werk en sociale leven niet onder druk komen te staan. Al onze trainers zijn geschoolde professionals en begeleiden u optimaal. Onze vele klanten zeggen vaak dat ze niet hadden gedacht dat ze zover konden komen.

Wij bewijzen van wel. It’s time to Peak!

Onze trainers
Bart van RoosmalenBart van Roosmalen hover overlay
Bart van Roosmalen
Eigenaar/Trainer
SjoerdSjoerd hover overlay
Sjoerd
Trainer
Julie DikscheiJulie Dikschei hover overlay
Julie Dikschei
Backoffice
RensRens hover overlay
Rens
Trainer
MiekeMieke hover overlay
Mieke
Trainer