Stappenplan

It's PeakTime!

Iedereen wil lekker in zijn vel zitten en probeert zijn lichaam gezond en vitaal te houden. Het valt echter niet  altijd mee om op eigen kracht regelmatig te trainen. Wellicht ontbreekt het u aan motivatie en doorzettingsvermogen. Maar niet alleen beweging is essentieel. Een verantwoorde voeding is misschien nog wel belangrijker dan de training. Om een optimaal resultaat te boeken is een steun in de rug soms hard nodig. Hiermee lukt het u de doelstellingen stap voor stap te bereiken.

Een specialist zal u helpen op professionele, verantwoorde, veilige en enthousiasmerende wijze. Zo maakt u uw persoonlijke wensen tot een succes. Uiteraard houden we rekening met uw conditie en de tijden waarop u kunt trainen. Bovendien haalt uw trainer meer rendement uit uw trainingen dan wanneer u dit alleen zou moeten doen. Samenwerken aan uw succes is voor de personal trainer de ultieme opdracht en uitdaging!

Het PeakTime stappenplan

SAMENWERKEN NAAR SUCCES

INTAKE

Tijdens de kennismaking met uw personal trainer maakt u uw wensen kenbaar. In dit intakegesprek maken we samen met u een plan van aanpak en leggen we uw doelstellingen vast. Wat volgt is een onderzoek omtrent uw lichamelijke gesteldheid, waarbij de trainer uw algehele conditie test en uw bloeddruk, vetpercentage en gewicht meet. De personal trainer bekijkt of uw lichaam zwakke plekken vertoont waarmee we rekening moeten houden. Hierdoor kunnen we blessures voor zijn en uw lichaam op de zwakke plekken sterker maken.

TRAININGSSCHEMA

Aan de hand van deze meetgegevens en uw doelstellingen ontwikkelen we een trainingsschema. Daarbij zal de personal trainer u vertellen welke dingen u moet doen of laten om dit trainingsschema tot een succes te maken. Vervolgens leggen we met u de gewenste trainingstijden en de locatie(s) vast: het fitnesscentrum, bij u thuis of in de buitenlucht. Bij PeakTime PersonalTraining trainen we u op een veelzijdige manier. Hierbij verbetert u uw coördinatie, kracht, uithoudingsvermogen, balans, snelheid, flexibiliteit maar ook uw doorzettingsvermogen. Variatie en uitdagende trainingen zijn daarbij vanzelfsprekend.

VOORTGANSCONTROLES

Uw personal trainer stimuleert en controleert u voortdurend om uw trainingsprogramma tot een goed einde te brengen. Hij zal ingrijpen daar waar hij het nodig acht. Zo halen wij het beste in u naar boven en bereikt u uw doelen. U zult zich straks een geheel ander en gelukkiger mens voelen. Heel veel succes!

Kies vandaag nog voor een fitter en gezonder leven: bel 06-44008533 of stuur een bericht voor een vrijblijvend introductiegesprek en/of -training.

[icegram messages="1018"]