Peaktime personal trainer Utrecht logo
Nice to meet you!

Ons Team

Ontmoet onze trainers

Intake gesprek personal training Utrecht
Bart van Roosmalen Trainer PeakTime Utrecht

Bart

Trainer / Eigenaar

Oud-topsporter en oprichter van PeakTime Personal Training. Deze geboren Utrechter is gespecialiseerd in Atletische trainingen gericht op onder andere kracht, snelheid en coördinatie.

Mieke

Mieke

Trainer

Zelf actief in triathlons en obstacleruns. Gespecialiseerd in de opbouw van conditie en kracht na een blessure of zwangerschap. Daarnaast veel ervaring met beginners en oudere sporters.

Dylan

Dylan

Trainer

Dylan leeft en ademt sport. Hij is een fanatiek ijshockeyer, kickbokser en een machine in het krachthonk. Laat je niet foppen door dat geweld. Dylan is tevens een geduldige sportdocent/gymleraar!

Pascal

Pascal

Trainer

Semmy

Semmy

Trainer

Semmy staat bekend om trainingen waarbij hij de perfecte balans tussen gezelligheid en hard werken altijd weet te vinden. En die big smile? Die staat de hele dag op zijn gezicht!

Jordi

Jordi

Trainer

Jordi de Haan is gecertificeerd Personal Trainer en al meer dan 11 jaar bezig met fitness. Gespecialiseerd in het opbouwen van spiermassa en het verhogen van maximale kracht.

Personal Training

Small Group Training

Team PeakTime staat klaar om jou te helpen

Benieuwd naar wat deze toppers voor jou kunnen betekenen? Bekijk dan onze personal training of small group trainingsprogramma’s. Liever eerst een les in de praktijk ervaren? Plan dan direct een gratis proefles in. Al onze personal trainers in Utrecht zijn er klaar voor om jou te helpen met het behalen van al je sportieve doelen. Jij ook?

Boek nu jouw gratis proefles

Peaktime personal trainer Utrecht logo wit

Gratis proefles aanvragen

Vul de onderstaande gegevens in om jouw gratis proefles aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!